המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מסננים (עם מסננת צפופה) לתוך קערה את המוצרים היבשים: אבקת סוכר, נס קפה ושקדים.
מקציפים את החלבונים במהירות בינונית. ברגע שיש מעט בועות מוסיפים באטיות את 3/4 כוס הסוכר (לא להגביר את מהירות המיקסר). מקציפים עד לקבלת קרם מבריק אך לא קשה, כמו שמנת רכה.
מפסיקים את פעולת ההקצפה ומוסיפים 2 כפות מתערובת היבשים לקצף. מערבבים עם מרית/לקקן עד שהתערובת אחידה.
ממשיכים להוסיף בכל פעם 2 כפות מתערובת היבשים, ומערבבים בעדינות עד שכל המסה אחידה (מתקבל קרם לא אוורירי ולא דליל).
מעבירים לשקית זילוף עם צנטר עגול, מניחים נייר אפייה על תבנית תנור ומזלפים עיגולים קטנים, מניחים בצד ל-30 דקות.
מחממים תנור ל-150 מעלות ואופים כ-12 דקות. מוצאים ומקררים.
ממיסים בנפרד את מצרכי המלית (שוקולד לבן ושוקולד חלב) - שמנת ושוקולד. מורחים בעדינות על כל מקרון ומהדקים את שני הצדדים כמו כריך. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0