המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מבשלים את הפסטה לפי ההוראות האריזה ומסננים. יוצקים עליה מעט שמן זית שלא תידבק ומערבבים.
מחממים תנור ל-200 מעלות.
מחממים את החמאה במחבת ומטגנים את הבצל. מוסיפים את הקמח ומערבבים.
מוסיפים את היין הלבן. מערבבים ומוסיפים את השמנת ומחממים לסף רתיחה.
מוסיפים בהדרגה את הגבינה הצהובה. מחכים שהגבינה תימס. מוסיפים את העירית או הבצל הירוק. ממליחים, מפלפלים, מוסיפים אגוז מוסקט ומתקנים תיבול.
מאחדים את הפסטה והרוטב. מערבבים היטב ומעבירים לתבנית פיירקס של 25X30.
מכינים ציפוי: במעבד מזון מרסקים את הלחם ללא הקרום, יחד עם חופן של גבעולי עירית קצוצים, 20 גרם חמאה ומלח, עד שמתקבלים פירורים.
מפזרים מעל את תערובת פירורי הלחם בשכבה אחידה שתכסה את כל הפסטה.
אופים 25 דקות, עד שהפסטה משחימה מעט. מגישים חם.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0