מרתיחים מים בסיר גדול וממליחים. מוסיפים את הפסטה שתתבשל.
שלב 2
2 דקות
במקביל בסיר נוסף מחממים 2 כוסות מים ביחד עם כף וחצי סודיום ציטרט. סודיום ציטרט הוא חומר לבישול שניתן למצוא בחנויות מקצועיות והוא דואג שכמעט כל גבינה שנרצה להכין ממנה רוטב גבינה לא תתפרק בבישול ותעניק לנו רוטב קטיפתי ונעים, ולא רוטב גושי ושמנוני.
שלב 3
1 דקות
אל הסיר מוסיפים את הגבינות ומערבבים עד להמסה מלאה וקבלת רוטב גבינה.
שלב 4
2 דקות
אל הרוטב מוסיפים את הפסטה המוכנה ומערבבים. יש לנו כעת את המק אנד צ׳יז הכי טהור שיש, רק גבינה, פסטה ומעט סודיום ציטרט.
שלב 5
10 דקות
אופים בתנור בחום מקסימלי כ-10 דקות, עד שהגבינה נמסה ומגישים חם.
שלב 6
1 דקות
* ניתן לשדרג את המנה ע״י טיגון קל של פירורי לחם עם מעט חמאה, אז מעבירים את הפסטה לתבנית אפייה, מפזרים מפירורי הלחם מלמעלה ומוסיפים גבינה נוספת כשכבה עליונה.
שלב 1
מתוך
6
מרתיחים מים בסיר גדול וממליחים. מוסיפים את הפסטה שתתבשל.
שלב 2
מתוך
6
במקביל בסיר נוסף מחממים 2 כוסות מים ביחד עם כף וחצי סודיום ציטרט. סודיום ציטרט הוא חומר לבישול שניתן למצוא בחנויות מקצועיות והוא דואג שכמעט כל גבינה שנרצה להכין ממנה רוטב גבינה לא תתפרק בבישול ותעניק לנו רוטב קטיפתי ונעים, ולא רוטב גושי ושמנוני.
שלב 3
מתוך
6
אל הסיר מוסיפים את הגבינות ומערבבים עד להמסה מלאה וקבלת רוטב גבינה.
שלב 4
מתוך
6
אל הרוטב מוסיפים את הפסטה המוכנה ומערבבים. יש לנו כעת את המק אנד צ׳יז הכי טהור שיש, רק גבינה, פסטה ומעט סודיום ציטרט.
שלב 5
מתוך
6
אופים בתנור בחום מקסימלי כ-10 דקות, עד שהגבינה נמסה ומגישים חם.
שלב 6
מתוך
6
* ניתן לשדרג את המנה ע״י טיגון קל של פירורי לחם עם מעט חמאה, אז מעבירים את הפסטה לתבנית אפייה, מפזרים מפירורי הלחם מלמעלה ומוסיפים גבינה נוספת כשכבה עליונה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 1