המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מרתיחים מים בסיר גדול וממליחים. מוסיפים את הפסטה שתתבשל.
במקביל בסיר נוסף מחממים 2 כוסות מים ביחד עם כף וחצי סודיום ציטרט. סודיום ציטרט הוא חומר לבישול שניתן למצוא בחנויות מקצועיות והוא דואג שכמעט כל גבינה שנרצה להכין ממנה רוטב גבינה לא תתפרק בבישול ותעניק לנו רוטב קטיפתי ונעים, ולא רוטב גושי ושמנוני.
אל הסיר מוסיפים את הגבינות ומערבבים עד להמסה מלאה וקבלת רוטב גבינה.
אל הרוטב מוסיפים את הפסטה המוכנה ומערבבים. יש לנו כעת את המק אנד צ׳יז הכי טהור שיש, רק גבינה, פסטה ומעט סודיום ציטרט.
אופים בתנור בחום מקסימלי כ-10 דקות, עד שהגבינה נמסה ומגישים חם.
* ניתן לשדרג את המנה ע״י טיגון קל של פירורי לחם עם מעט חמאה, אז מעבירים את הפסטה לתבנית אפייה, מפזרים מפירורי הלחם מלמעלה ומוסיפים גבינה נוספת כשכבה עליונה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1