המתכון הזה נוצר עבור 15 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים תנור ל-140 מעלות.
לוקחים קערה נקייה: כל חומרי הגלם וכלי העבודה חייבים להיות נקיים וללא שמץ של שומן.
טורפים בקערה חלבונים וסוכר.
מניחים את הקערה מעל סיר עם מים רותחים בבעבוע עדין.
מחממים תוך כדי ערבוב מפעם לפעם, עד שהסוכר נמס לגמרי .
מעבירים למיקסר ומקציפים במהירות בינונית-גבוהה כ-10 דקות, עד שהקערה קרה למגע והקצף אחיד, יציב ומבריק כמו סאטן.
מעבירים את התערובת לשקית זילוף עם פייה חלקה או משוננת ומזלפים נשיקות על תבנית מרופדת בנייר אפייה. מעצבים את המרנג מייד, אחרת הוא מתקשה ומתייבש.
אופים כ-60 דקות עד שהנשיקות נפרדות בקלות מנייר האפייה. מרנג אמור להישאר בתום האפייה לבן לגמרי! אם הוא מתחיל להזהיב מנמיכים את חום התנור ל-120 מעלות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0