המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מקלפים את האתרוג בעזרת קולפן, ומניחים בצד. מורידים את הקליפה הלבנה וזורקים אותה.
חותכים את הפרי והקליפה החיצונית לקוביות, ומשרים במים קרים ל-120 דקות ומסננים.
חולטים ומבשלים את קוביות האתרוג במים רותחים, ומסננים (יש לחזור על פעולה זו פעמיים).
מסננים ומבשלים את קוביות האתרוג עם הסוכר והתבלינים על אש נמוכה למשך 30 דקות, תוך ערבוב תמידי. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0