המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים בסיר גדול את השמן ומאדים את הכרשה, הגזר ובצל ירוק, בחום גבוה 2-3 דקות. מוסיפים את השום ופלפל חריף, וממשיכים באידוי עוד מספר דקות.
מוסיפים מרק ירקות ו-850 מ"ל מים רותחים. מערבבים פנימה את רוטב הוואסבי, מוסיפים פטריות, כוסברה ואטריות אורז ומבשלים כ-10 דקות. *ניתן להמיר את הווסאבי בחזרת ואת כוסברה בעירית קצוצה, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מתבלים את המרק ברוטב סויה, מלח ופלפל. יוצקים ל-4 קעריות מרק. מקשטים בשומשום ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0