המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להכניס את העוף, המלח והפלפל לסיר עם מים קרים ולהביא לרתיחה.
להסיר קצף ולבשל על אש קטנה כשעה.
להוסיף את הבצל הירוק, הזנגביל והיין ולהמשיך לבשל עוד 45 דק'.
לסנן דרך בד סינון. לצנן במקרר למשך הלילה ולהסיר שומן.
לחמם את הציר ולהוסיף סלרי, פלפל ירוק, גזר ופטריות להביא לרתיחה ולבשל כ- 10 דק'.
להוסיף את רוטב הסויה והפפריקה החריפה ולבשל עוד מספר דקות. להוסיף מלח לפי הטעם.
לקרר את המרק במשך כ- 20 דקות ללא מכסה ולהוסיף את שמן השומשום, הכוסברה והבצל הירוק.
לחמם את כמות המרק הדרושה, להוסיף את הספגטיני ולתת להם להתבשל במשך 2 דק' במרק.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0