המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבררים את האפונה ושוטפים אותה טוב במים במים.
מטגנים את הבצל הקצוץ בשמן.
קוצצים את הגזר, הסלרי ותפוחי האדמה ומוסיפים לסיר עם חצי כוס מים.
מבשלים על אש קטנה עד שהירקות מתרככים מעט.
מוסיפים את כל האפונה, השום, הרוזמרין, המרווה והפטרוזיליה.
מוסיפים כ-6 כוסות מים ומביאים לרתיחה.
מכסים את הסיר וממשיכים לבשל במשך שעה.
מוסיפים את הצלעות, או את הנקניקיות, ומבשלים חצי שעה נוספת.
מורידים מהאש, מוציאים את הבשר ומעבירים את המרק דרך מסננת בעזרת כף עץ.
מוסיפים את הבשר ומגישים. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0