המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
משרים את האפונה במים למשך לילה.
מטגנים בצל במרגרינה (בסיר המיועד למרק) עד שהוא נעשה שקוף. מוסיפים את האפונה המסוננת ואת שאר המצרכים מלבד המים והכוסברה.
מוסיפים 1.5 ליטר מים רותחים, מרתיחים שנית ומנמיכים את האש.
מכסים את הסיר ומבשלים על אש בינונית עד נמוכה כ-120 דקות.
מוסיפים את הכוסברה, מבשלים 15 דקות נוספות ומכבים את האש.
טוחנים את המרק ומגישים עם שקדי מרק או קרוטונים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0