מנמיכים את הלהבה לבינונית, וממשיכים לבשל במשך מספר דקות. מסירים את הקצף שמצטבר.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים לסיר את העצמות המעושנות, וכן את קוביות הגזר והבצל. מתבלים בכורכום, אבקת מרק עוף של אסם, מלח ופלפל.
שלב 4
0 דקות
כשהאפונה מתרככת, עד רמה של מחית, מוסיפים את השום, טועמים ומתקנים תיבול. אם המרק סמיך מידי, אפשר לדלל במים. מורידים את הסיר מהכיריים. מוציאים מהסיר את העצמות המעושנות, ומעבדים את המרק עם מעבד מוט ידני ב- 2-3 פולסים.
שלב 5
0 דקות
מקשטים עם עלה מרווה. ניתן לגוון עם כפית שמנת חמוצה, או עם קרוטונים.
שלב 1
מתוך
5
מניחים בסיר גדול מים ואפונה ומביאים לרתיחה.
שלב 2
מתוך
5
מנמיכים את הלהבה לבינונית, וממשיכים לבשל במשך מספר דקות. מסירים את הקצף שמצטבר.
שלב 3
מתוך
5
מוסיפים לסיר את העצמות המעושנות, וכן את קוביות הגזר והבצל. מתבלים בכורכום, אבקת מרק עוף של אסם, מלח ופלפל.
שלב 4
מתוך
5
כשהאפונה מתרככת, עד רמה של מחית, מוסיפים את השום, טועמים ומתקנים תיבול. אם המרק סמיך מידי, אפשר לדלל במים. מורידים את הסיר מהכיריים. מוציאים מהסיר את העצמות המעושנות, ומעבדים את המרק עם מעבד מוט ידני ב- 2-3 פולסים.
שלב 5
מתוך
5
מקשטים עם עלה מרווה. ניתן לגוון עם כפית שמנת חמוצה, או עם קרוטונים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0