המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מניחים בסיר גדול מים ואפונה ומביאים לרתיחה.
מנמיכים את הלהבה לבינונית, וממשיכים לבשל במשך מספר דקות. מסירים את הקצף שמצטבר.
מוסיפים לסיר את העצמות המעושנות, וכן את קוביות הגזר והבצל. מתבלים בכורכום, אבקת מרק עוף של אסם, מלח ופלפל.
כשהאפונה מתרככת, עד רמה של מחית, מוסיפים את השום, טועמים ומתקנים תיבול. אם המרק סמיך מידי, אפשר לדלל במים. מורידים את הסיר מהכיריים. מוציאים מהסיר את העצמות המעושנות, ומעבדים את המרק עם מעבד מוט ידני ב- 2-3 פולסים.
מקשטים עם עלה מרווה. ניתן לגוון עם כפית שמנת חמוצה, או עם קרוטונים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0