המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בוררים את האפונה ומשרים במים לכמה שעות, או למשך הלילה.
שמים את הבשר, האפונה המסוננת, המים, הסלרי, הגזר והבצל בסיר גדול. מכסים את הסיר ומבשלים במשך 60 דקות, עד לרתיחה או עד שהאפונה מתרככת.
מוסיפים את הכרישה ותפוח האדמה, ומבשלים במשך 30 דקות או עד שהירקות רכים.
מוציאים את בשר האווז מן הסיר, מפרידים את הבשר מהעצמות. את הבשר קוצצים ומחזירים לסיר.
מצננים מעט. מעבדים בבלנדר לתערובת חלקה. מעבירים את התערובת דרך מסננת. מחזירים את הנוזל לסיר ומחממים היטב.
מעטרים בפרוסות קבנוס ופטרוזיליה, אופציה להגשה: להגיש עם לחם. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0