המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חותכים את הבצל לקוביות ומטגנים קלות במחבת.
מוסיפים את הגרונות, עלה דפנה ופלפל שחור ומתבלים בכורכום ובאבקת מרק.
כשהבצל מתחיל להזהיב, מעבירים אותו ואת הגרונות לסיר לחץ. מוסיפים את הירקות, ליטר וחצי מים ומביאים לרתיחה.
מבשלים במשך 60 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0