המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
ממיסים את החמאה בסיר בינוני ומוסיפים את הבצל ואת השום הכתוש.
מאדים על אש בינונית כחמש דקות עד קבלת גוון שקוף.
מוסיפים לסיר את האפונה, תפוחי האדמה וציר הירקות (ניתן להמיר את ציר הירקות במים. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון) ומביאים לרתיחה.
מכסים את הסיר וממשיכים לבשל עוד 10 דקות או עד שתפוחי האדמה רכים.
מוציאים 4 כפות אפונה מבושלת ושומרים בצד להגשה. בעזרת בלנדר מוט מרסקים את המרק, עד קבלת מרקם קטיפתי.
מבשלים את המרק על אש בינונית, מוסיפים את השמנת ואת הנענע ומערבבים. מתבלים במלח ובפלפל לפי הטעם.
מקשטים ברצועת נענע ובמעט אפונה מבושלת. מגישים חם.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0