המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
קוצצים את הבצלים ומאדים במעט שמן.
מוסיפים את הגזר החתוך לפרוסות, ואת תפוחי האדמה החתוכים לקוביות, מערבבים ומאדים.
מוסיפים את האפונה הקפואה, את גבעולי השמיר, וממשיכים לאדות עוד 10 דקות.
מוסיפים את מרק העוף והתבלינים. מוסיפים 6 כוסות מים עד כיסוי כל הירקות.
מרתיחים ושמים על אש קטנה עד שהירקות מתרככים.
מקררים מעט ומועכים למחית חלקה. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0