המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מחממים סיר, שמים כף שמן זית, מוסיפים בצל ושום ומטגנים עד הזהבה.
מוסיפים גזר, סלרי, תפו"א, אפונה ואורגנו ומערבבים כ - 3 דקות נוספות.
מוסיפים מים עד כיסוי, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ללהבה הכי קטנה ומבשלים כ - 45 דקות, עם מכסה, עד לריכוך הירקות.
מתבלים במלח ופלפל וטוחנים בעזרת מוט בלנדר ידני למחית חלקה.
מחממים מחבת, שמים כף שמן וצורבים את הנקניקיות משני הצדדים עד להשחמה יפה.
מגישים את המרק ומוסיפים את הנקניקיות מעל.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0