המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
קוצצים את הבצלים ומאדים במעט שמן.
מוסיפים את הגזר החתוך לפרוסות ואת תפוחי האדמה החתוכים לקוביות.
מערבבים ומאדים.
מוסיפים את האפונה הקפואה.
מוסיפים את גבעולי השמיר (כמות, לפי הטעם).
ממשיכים לאדות כעשר דקות נוספות.
מוסיפים את התבלינים, ואת אבקת מרק העוף.
מוסיפים כ-6 כוסות מים (עד כיסוי כל הירקות).
מבשלים עד ריכוך הירקות.
מקררים מעט ומועכים למחית חלקה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0