המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
קוצצים את הבצלים ומאדים במעט שמן.
מוסיפים את הגזר החתוך לפרוסות ואת תפוחי האדמה החתוכים לקוביות.
מערבבים ומאדים.
מוסיפים את האפונה הקפואה.
מוסיפים את גבעולי השמיר (כמות, לפי הטעם).
ממשיכים לאדות כעשר דקות נוספות.
מוסיפים את התבלינים, ואת אבקת מרק העוף.
מוסיפים כ-6 כוסות מים (עד כיסוי כל הירקות).
מבשלים עד ריכוך הירקות.
מקררים מעט ומועכים למחית חלקה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0