המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לסנן את האפונה ולהעביר לסיר מלא מים.
להרתיח ולהנמיך את האש, לבשל כשעה וחצי עד שהאפונה מתחילה להינמס.
להוסיף בצל, גזר ולבשל עוד שעה וחצי עד שהאפונה נמסה ולתבל.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0