שוטפים את האפונה ומשרים אותה למשך לילה במים. מסננים ושוטפים היטב מספר פעמים עד שהמים נקיים, ללא קצף.
שלב 2
0 דקות
מבשלים את האפונה במים בסיר לחץ לפי הוראות היצרן 20 דקות .
שלב 3
0 דקות
מחממים את השמן בסיר אחר. קולפים וקוצצים את הבצל לקוביות. מוסיפים לשמן ומטגנים עד הזהבה.
שלב 4
0 דקות
קולפים את הגזר ותפוחי האדמה וחותכים לקוביות. מוסיפים לסיר ומאדים תוך כדי ערבוב מספר דקות. מוסיפים את האפונה עם מי הבישול שלה, והתבלינים ועוד מים אם יש צורך.
שלב 5
0 דקות
מבשלים 40 דק' עד שכל הירקות רכים.
שלב 6
0 דקות
מעבדים בעזרת בלנדר מוט בתוך הסיר או מעבירים למעבד מזון את כל הירקות וכוס מהנוזלים ומעבדים עד קבלת מחית אחידה וסמיכה.
שלב 1
מתוך
6
שוטפים את האפונה ומשרים אותה למשך לילה במים. מסננים ושוטפים היטב מספר פעמים עד שהמים נקיים, ללא קצף.
שלב 2
מתוך
6
מבשלים את האפונה במים בסיר לחץ לפי הוראות היצרן 20 דקות .
שלב 3
מתוך
6
מחממים את השמן בסיר אחר. קולפים וקוצצים את הבצל לקוביות. מוסיפים לשמן ומטגנים עד הזהבה.
שלב 4
מתוך
6
קולפים את הגזר ותפוחי האדמה וחותכים לקוביות. מוסיפים לסיר ומאדים תוך כדי ערבוב מספר דקות. מוסיפים את האפונה עם מי הבישול שלה, והתבלינים ועוד מים אם יש צורך.
שלב 5
מתוך
6
מבשלים 40 דק' עד שכל הירקות רכים.
שלב 6
מתוך
6
מעבדים בעזרת בלנדר מוט בתוך הסיר או מעבירים למעבד מזון את כל הירקות וכוס מהנוזלים ומעבדים עד קבלת מחית אחידה וסמיכה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0