המתכון הזה נוצר עבור 5 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
קוצצים את הבצל קצוץ דק, ומגרדים את הגזר דק.
מחממים בסיר גדול את השמן, ומאדים את הגזר והבצל למשך 7 דקות.
מוסיפים את שתי כוסות האפונה היבשה, התבלינים ו-7 כוסות מים, ומבשלים כשעתיים עד שהמרק מסמיך.
מומלץ להגשה עם טבעות קבנוס, או קרוטונים. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0