מוסיפים את האפונה, את תפוח האדמה ואת הגזר, ומערבבים.
שלב 3
0 דקות
בוזקים פנימה כף קמח ובוחשים.
שלב 4
0 דקות
יוצקים פנימה את המים, מתבלים במלח, בפלפל ובמרק התיבול ובוחשים.
שלב 5
45 דקות
מבשלים על אש נמוכה 45 דקות. בוחשים. אם יש צורך, מדללים לקראת סוף הבישול בכוס מים נוספת.
שלב 6
0 דקות
מרסקים את המרק במעבד מזון, מסננים תוך כדי מעיכה במסננת רשת, מחזירים את הסיר ללהבה ומביאים לרתיחה. בוחשים בלי הרף עד הרתיחה. מנמיכים מעט את האש.
שלב 7
0 דקות
מערבבים בכלי נפרד ביצה, 2 כפות קמח ומלח ומעבירים בכף או בכפית את הבלילה אל תוך המרק הרותח. מחכים 3 שניות כדי שהבצקניות תתייצבנה במרק. בוחשים ומבשלים כ-2 דק' ומגישים מיד.
שלב 8
0 דקות
אפשר להוסיף מעט שום כתוש לפני ההגשה.
שלב 9
0 דקות
למחרת, לפני החימום, יש לדלל את המרק במעט מים.
שלב 1
מתוך
9
מטגנים קלות את הבצל בסיר עם השמן עד לגוון זהוב.
שלב 2
מתוך
9
מוסיפים את האפונה, את תפוח האדמה ואת הגזר, ומערבבים.
שלב 3
מתוך
9
בוזקים פנימה כף קמח ובוחשים.
שלב 4
מתוך
9
יוצקים פנימה את המים, מתבלים במלח, בפלפל ובמרק התיבול ובוחשים.
שלב 5
מתוך
9
מבשלים על אש נמוכה 45 דקות. בוחשים. אם יש צורך, מדללים לקראת סוף הבישול בכוס מים נוספת.
שלב 6
מתוך
9
מרסקים את המרק במעבד מזון, מסננים תוך כדי מעיכה במסננת רשת, מחזירים את הסיר ללהבה ומביאים לרתיחה. בוחשים בלי הרף עד הרתיחה. מנמיכים מעט את האש.
שלב 7
מתוך
9
מערבבים בכלי נפרד ביצה, 2 כפות קמח ומלח ומעבירים בכף או בכפית את הבלילה אל תוך המרק הרותח. מחכים 3 שניות כדי שהבצקניות תתייצבנה במרק. בוחשים ומבשלים כ-2 דק' ומגישים מיד.
שלב 8
מתוך
9
אפשר להוסיף מעט שום כתוש לפני ההגשה.
שלב 9
מתוך
9
למחרת, לפני החימום, יש לדלל את המרק במעט מים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0