המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לבשל את הגרונות בסיר עם מים עד כיסוי למשך 90 דקות, או עד שהם מתרככים ונפרדים מהעצם בקלות (במידה ומחליפים את הגרונות בקבנוס אין צורך בבישול. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון).
בסיר אחר של מרק לטגן את הבצל עד הזהבה. להוסיף תפוחי אדמה וגזר ולערבב.
להוסיף ליטר וחצי מים ולהביא לרתיחה.
מנמיכים להבה ומבשלים כ-40 דקות, עד שהירקות רכים.
מוסיפים שקית אפונה ומבשלים כ-20 דקות נוספות. לאחר עשר דקות להוסיף את התבלינים ולערבב.
טוחנים את המרק למחית באמצעות בלנדר מוט.
מוסיפים לסיר את הגרונות ומבשלים 15 דקות נוספות, עד התמזגות הטעמים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0