המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
שוטפים היטב את האפונה היבשה, ומבשלים בסיר עם מים עד לריכוך כ-60 דקות (לשים לב כל העת כי בסיר יש מים, עד לכיסוי האפונה).
מוסיפים אפונה וגזר (אפשר להמיר גם באפונה קפואה, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון), שום וקבנוס. לתבל לפי הטעם.
הבצקניות: טורפים בקערה 2 ביצים, מוסיפים את שאר המצרכים עד שנוצרת בלילה סמיכה. אם יש צורך מוסיפים 1-2 כפות מים.
מביאים את המרק לרתיחה, טועמים, מוסיפים ומתבלים לפי הטעם לפי הצורך.
בעזרת כפית או מכשיר לבצקניות, יוצקים לתוך המרק הרותח כל פעם מעט מהבלילה, במקומות שונים במרק. בסיום מביאים לרתיחה. הבצקניות יתחילו לצוף על פני המים.
מבשלים על אש קטנה כ-10 דקות נוספות, עד שהבצקניות מבושלות וצפות על פני המרק. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0