המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לבשל את הארטישוק במים + מיץ תפוזים.
להשאיר 2 כפות מנוזל הבישול ואת השאר למעוך גס.
לאדות את הכרישה והשום בחמאה ולהוסיף את הארטישוק , המרק והחלב.
לבשל מספר דקות, לאחר איחוד המרכיבים, לתבל.
להכניס לבלנדר וח\לטחון למרקם הרצוי.
להגיש עם כוסברה קצוצה, קליפת תפוז ויוגורט טבעי.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0