מכינים את המרק: מחממים את השמן בסיר כבד. מוסיפים את הבשר, הבצל והגזר ומטגנים במשך עשר דקות. בוחשים מדי פעם.
שלב 2
0 דקות
מוסיפים את העגבניות ומטגנים שלוש דק' נוספות. מוסיפים 7-8 כוסות מים, את העצמות, החומוס ורסק העגבניות. מתבלים במלח, בפלפל ובכמון ומביאים לרתיחה. מבשלים על להבה נמוכה מאוד כשעתיים וחצי.
שלב 3
0 דקות
בינתיים מכינים את הבצק: לשים מכל המרכיבים בצק חלק וגמיש, מכסים במגבת מטבח, ומניחים בצד לחצי שעה.
שלב 4
0 דקות
מערבבים בקערה את מרכיבי המלית.
שלב 5
0 דקות
מרדדים את הבצק על משטח מקומח לעלה דק וחותכים לריבועים בגודל 5*5 ס´מ. שמים במרכז כל ריבוע כפית מהמלית, סוגרים למשולש ומהדקים. מקפלים את פינות הבסיס לאחור ומהדקים אותן זו אל זו. מבשלים במי מלח רותחים עשר דקות, מוציאים בכף מחוררת ומניחים בצד.
שלב 6
0 דקות
לפני ההגשה מחממים את המרק, מוסיפים את מיץ הלימון והכוסבה ומבשלים דקות אחדות. מוסיפים את הדושפרה המבושלים ומחממים יחד מספר דקות. מגישים חם מאוד.
שלב 1
מתוך
6
מכינים את המרק: מחממים את השמן בסיר כבד. מוסיפים את הבשר, הבצל והגזר ומטגנים במשך עשר דקות. בוחשים מדי פעם.
שלב 2
מתוך
6
מוסיפים את העגבניות ומטגנים שלוש דק' נוספות. מוסיפים 7-8 כוסות מים, את העצמות, החומוס ורסק העגבניות. מתבלים במלח, בפלפל ובכמון ומביאים לרתיחה. מבשלים על להבה נמוכה מאוד כשעתיים וחצי.
שלב 3
מתוך
6
בינתיים מכינים את הבצק: לשים מכל המרכיבים בצק חלק וגמיש, מכסים במגבת מטבח, ומניחים בצד לחצי שעה.
שלב 4
מתוך
6
מערבבים בקערה את מרכיבי המלית.
שלב 5
מתוך
6
מרדדים את הבצק על משטח מקומח לעלה דק וחותכים לריבועים בגודל 5*5 ס´מ. שמים במרכז כל ריבוע כפית מהמלית, סוגרים למשולש ומהדקים. מקפלים את פינות הבסיס לאחור ומהדקים אותן זו אל זו. מבשלים במי מלח רותחים עשר דקות, מוציאים בכף מחוררת ומניחים בצד.
שלב 6
מתוך
6
לפני ההגשה מחממים את המרק, מוסיפים את מיץ הלימון והכוסבה ומבשלים דקות אחדות. מוסיפים את הדושפרה המבושלים ומחממים יחד מספר דקות. מגישים חם מאוד.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0