שוטפים היטב את החומוס, מקלפים ומבשלים בשפע מים על אש בינונית עד לריכוך. מסננים.
שלב 2
0 דקות
חולטים את העגבניות, מקלפים וחותכים לרבעים ומסלקים מיץ וגרעינים. טוחנים במעבד מזון למחית חלקה.
שלב 3
0 דקות
מסננים את מחית העגבניות לתוך סיר גדול ומוסיפים את גרגרי החומוס המבושלים. מבשלים על אש בינונית.
שלב 4
0 דקות
מחממים שמן זית בסיר שני ומזהיבים בצל. מוסיפים סלק, גזר וסלרי ומטגנים כמה דקות. מתבלים במלח ופלפל.
שלב 5
0 דקות
מחממים שמן בסיר נוסף וסוגרים את הבשר מכל צדדיו.
שלב 6
20 דקות
מוסיפים את הבשר (אם משתמשים), מח העצם והירקות המטוגנים למרק העגבניות. קושרים את צרורות הכוסברה והפטרוזיליה בחוט ומוסיפים לסיר. מוסיפים כוס מים רותחים. מבשלים כ-20 דקות, או עד שהמרק מגיע לדרגת הסמיכות המועדפת.
שלב 7
0 דקות
מוציאים את הכוסברה והפטרוזיליה מהמרק. להגשה מפזרים כוסברה טרייה קצוצה.
שלב 1
מתוך
7
שוטפים היטב את החומוס, מקלפים ומבשלים בשפע מים על אש בינונית עד לריכוך. מסננים.
שלב 2
מתוך
7
חולטים את העגבניות, מקלפים וחותכים לרבעים ומסלקים מיץ וגרעינים. טוחנים במעבד מזון למחית חלקה.
שלב 3
מתוך
7
מסננים את מחית העגבניות לתוך סיר גדול ומוסיפים את גרגרי החומוס המבושלים. מבשלים על אש בינונית.
שלב 4
מתוך
7
מחממים שמן זית בסיר שני ומזהיבים בצל. מוסיפים סלק, גזר וסלרי ומטגנים כמה דקות. מתבלים במלח ופלפל.
שלב 5
מתוך
7
מחממים שמן בסיר נוסף וסוגרים את הבשר מכל צדדיו.
שלב 6
מתוך
7
מוסיפים את הבשר (אם משתמשים), מח העצם והירקות המטוגנים למרק העגבניות. קושרים את צרורות הכוסברה והפטרוזיליה בחוט ומוסיפים לסיר. מוסיפים כוס מים רותחים. מבשלים כ-20 דקות, או עד שהמרק מגיע לדרגת הסמיכות המועדפת.
שלב 7
מתוך
7
מוציאים את הכוסברה והפטרוזיליה מהמרק. להגשה מפזרים כוסברה טרייה קצוצה.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0