המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לשטוף היטב את התרד ולסנן. לייבש ולקצוץ.
להרתיח מים בסיר יחד עם השמן והמלח, להוסיף תרד קצוץ ולבשל במשך 10 דקות.
מוסיפים את האורז השטוף ואת אבקת המרק, לערבב היטב עם כף עץ. להמשיך לערבב מידי פעם במשך רבע שעה ולבדוק אם האורז התרכך. אם לא, להמשיך לבשל עד ריכוך. ולהסיר מהאש.
לטרוף את הביצים בקערית ולהוסיף למרק החם. לערבב בעזרת מזלג לאט לאט עד שנוצרים גושים קטנים של ביצה.
להגיש חם ולסחוט מיץ לימון (למי שאוהב).
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0