המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכינים ציר בשר: יוצקים לסיר 4 ליטר מים, מוסיפים את מצרכי הציר ומביאים לרתיחה. מסירים את הקצף שמצטבר על פני המים. מנמיכים להבה ומבשלים כ-120 דקות לפחות.
חותכים את כל הירקות לרצועות דקות. מטגנים במחבת משומנת את הבצל, הגזר והסלק, אחד אחרי השני, כל אחד כחמש דקות. ולסיום מבשלים כ-10 דקות את כל הירקות.
מוסיפים למחבת את העגבניות ומטגנים עוד כ-15 דקות.
מסננים את הציר ומעבירים לסיר גדול, ומוסיפים את תפוחי האדמה, הכרוב ואת תוכן מחבת. מביאים לרתיחה ואם יש צורך מתקנים תיבול.
מבשלים על להבה נמוכה, כ-40 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0