המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
חותכים את כל המרכיבים לפרוסות ומבשלים עם החמאה.
מוסיפים מים באופן כזה שיכסו את כל המרכיבים.
מוסיפים את אבקת המרק, היין, הגינגר והסוכר ומבשלים עד שהמרכיבים מתרככים.
מועכים הכל במעבד מזון.
מחזירים את המחית לסיר ומוסיפים את השמנת. מבשלים שוב עד לבעבוע המרק.
מגישים בתוספת קרוטונים או לחם אפוי טרי בצד.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0