מטגנים את הבצל לאחר שנקצץ לחתיכות קטנות מאוד. מוסיפים את העדשים (לאחר שטיפתם), ומטגנים מעט. מוסיפים קינמון, כמון, הל, מלח ופלפל לפי הטעם, לבסוף מוסיפים מים רתוחים למילוי הסיר.
שלב 2
0 דקות
מבשלים כרבע שעה ואז מוסיפים את הבטטה חתוכה לקוביות קטנות. ממשיכים לבשל עד להתרככות העדשים והבטטות.
שלב 3
0 דקות
מגישים בקערית ומפזרים מלמעלה רסיסי שום ועירית קצוצה.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
3
מטגנים את הבצל לאחר שנקצץ לחתיכות קטנות מאוד. מוסיפים את העדשים (לאחר שטיפתם), ומטגנים מעט. מוסיפים קינמון, כמון, הל, מלח ופלפל לפי הטעם, לבסוף מוסיפים מים רתוחים למילוי הסיר.
שלב 2
מתוך
3
מבשלים כרבע שעה ואז מוסיפים את הבטטה חתוכה לקוביות קטנות. ממשיכים לבשל עד להתרככות העדשים והבטטות.
שלב 3
מתוך
3
מגישים בקערית ומפזרים מלמעלה רסיסי שום ועירית קצוצה.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0