המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
קולפים את תפוחי האדמה, בטטות, דלעת ודלורית.
מכסים במים פושרים ומרתיחים בסיר עם מכסה.
בזמן שהירקות מתבשלים, מטגנים בצל עם מעט שמן, עד להזהבה.
כשהמרק רותח, מוסיפים אבקת מרק, מלח, פלפל ואת הבצל המטוגן עם השמן.
טוחנים בעזרת בלנדר ידני, עד שהמרק מקבל מרקם קטיפתי ואחיד. טועמים ומתקנים טעמים.
במידה והמרק סמיך מדי ניתן להוסיף מים רותחים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0