המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מטגנים בשמן את שיני השום במשך שניות אחדות.
מוסיפים את פרוסות הבטטה ומטגנים תוך כדי ערבוב כ-6 דק ומוציאים
מוסיפים מים לסיר, אבקת מרק ירקות שורש, מיץ לימון לפי הטעם ואת השמנת.
מבשלים בבחישה על אש נמוכה עד שמתרכך.
מעבירים דרך מסננת רשת תוך מעיכה עד שכל תוכן המרק עובר.
מחזירים לסיר וממשיכים לבשל, בבחישה, עד שהמרק מסמיך, במידת הצורך.
מטגנים את פרוסות הבטטה הקטנה במעט שמן, דקה מכל צד.
מחממים תוך בחישה את המרק, מקשטים כל מנה בשלוש פרוסות בטטה מטוגנות, ומגישים.
אם יש צורך, מדללים את המרק במעט מים או בשמנת לקצפת.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0