המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
קולפים וחותכים את הבטטות לפרוסות עבות.
ממלאים את הסיר בליטר מים וכפית מלח ומביאים לרתיחה. מוסיפים את הבטטות, סוכר חום, קינמון ופלפל. מערבבים ומבשלים כ-15 דקות. בודקים שהבטטות התרככו. ומסירים מהאש.
מוסיפים 4 כפות חמאת בוטנים ומערבבים היטב.
מרסקים את הבטטות בבלנדר מוט או במעבד מזון. מוספים שמנת לבישול ומערבבים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0