המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים בסיר קלות את הבצל עם החמאה, מוסיפים לטיגון את הכרישה ואת שיני השום השלמות ומטגנים כדקה.
מוסיפים לסיר את כל הירקות כשהם חתוכים גס, ללא הגבעולים.
מוסיפים מים רותחים עד לכיסוי הירקות, מבשלים כ15 דקות, לאחר מכן מוסיפים את הגבעולים ואת התבלינים.
מבשלים עד שהירקות מתרככים. מורידים מהאש ומקררים.
מרסקים את המרק בבלנדר ומבשלים עוד כ5 דקות.
אם המרק סמיך מידי לטעמכם ניתן לדלל במים לפני הבישול האחרון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0