המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
לטגן את הבצל, להוסיף בטטות חתוכות לרבעים, גזר חתוך לרבעים, ראש סלרי קלוף ואת שאר הירקות חתוכים בגודל שתרצו. להוסיף עלי סלרי ועלי שמיר.
למלא את הסיר במים שיכסו את הירקות ועוד קצת. להוסיף מלח ופלפל שחור. לבשל עד שהירקות רכים.
להוריד מהגז, לסנן את הירקות (לזרוק את עלי השמיר והסלרי. לא לטחון אותם) ולרסק את הירקות המבושלים בבלנדר עם קצת מים מהמרק.
להחזיר חזרה לסיר עם המים של המרק ולבשל עוד כ- 5 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0