המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
לטגן את הבצל, להוסיף בטטות חתוכות לרבעים, גזר חתוך לרבעים, ראש סלרי קלוף ואת שאר הירקות חתוכים בגודל שתרצו. להוסיף עלי סלרי ועלי שמיר.
למלא את הסיר במים שיכסו את הירקות ועוד קצת. להוסיף מלח ופלפל שחור. לבשל עד שהירקות רכים.
להוריד מהגז, לסנן את הירקות (לזרוק את עלי השמיר והסלרי. לא לטחון אותם) ולרסק את הירקות המבושלים בבלנדר עם קצת מים מהמרק.
להחזיר חזרה לסיר עם המים של המרק ולבשל עוד כ- 5 דקות.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0