המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
חוצים את העגבניות ומניחים בתבנית יחד עם חצי כוס שמן זית, מלח גס ופלפל שחור גרוס.
מכניסים לתנור ל-10 דקות בחום של 220 מעלות.
מטגנים את השום והפלפל בשמן זית, עד שהשום מזהיב ומוסיפים את הבצלים, עגבניות ובמיה. ממשיכים לטגן כ-3 דקות.
מוסיפים את ציר העוף ואת הכוסברה וממשיכים לבשל במשך 15 דקות, או עד שהבמיה רכה במידה הרצויה.
מחממים רבע כוס שמן זית, מתבלים במלח ובכמון את חזה העוף, וצורבים אותו במשך כ-7 דקות או במידה הרצויה.
פורסים את חזה העוף לפרוסות ארוכות. מוזגים את המרק לצלחות הגשה, מוסיפים את פרוסות חזה העוף, סוחטים לימון מעל ומגישים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0