המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים את הבצלים בחמאה המומסת בסיר עד שהם שקופים. בוזקים עליהם את הקמח ובוחשים.
מוסיפים לסיר את המים ואת מרק התיבול, בוחשים ומתבלים במלח ובפלפל הלבן. מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה 40 דקות.
בוחשים מדי פעם ומוסיפים יין לפי הטעם. יוצקים את המרק לקעריות.
מפזרים מעל כל מנה גבינה מגוררת.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0