המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
ממיסים בסיר גדול את החמאה יחד עם השמן, ומטגנים את הבצלים עד להשחמה.
מוסיפים את השום, ומטגנים מעט.
מוסיפים את הקמח, ומערבבים עד שכל הקמח עוטף את הבצלים.
מערבבים את אבקת תיבול מרק הבצל בכוס מים, ומוסיפים לסיר.
מוסיפים את יתר המים לסיר וכן את היין, הטימין, עלי הדפנה, המלח והפלפל. חשוב לא להמליח יתר על המידה - באבקת תיבול הבצל יש מלח. ניתן להמתין עם תוספת המלח עד לשלב שהמרק מבושל, ואז להוסיף בהדרגה ולפי הטעם.
מבשלים את המרק במשך 60 דקות. ניתן להכין את המרק מראש, הטעמים שלו רק יתחזקו עם ההמתנה.
להגשה: חותכים את הבאגט לפרוסות. מפזרים מעל מהגבינה, ואופים כמה דקות בתנור עד שהגבינה נמסה. יוצקים מרק לקערה, ומפזרים מעל את הבאגטים עם הגבינה. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 3