ממיסים בסיר גדול את החמאה יחד עם השמן, ומטגנים את הבצלים עד להשחמה.
שלב 2
0 דקות
מוסיפים את השום, ומטגנים מעט.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים את הקמח, ומערבבים עד שכל הקמח עוטף את הבצלים.
שלב 4
0 דקות
מערבבים את אבקת תיבול מרק הבצל בכוס מים, ומוסיפים לסיר.
שלב 5
0 דקות
מוסיפים את יתר המים לסיר וכן את היין, הטימין, עלי הדפנה, המלח והפלפל. חשוב לא להמליח יתר על המידה - באבקת תיבול הבצל יש מלח. ניתן להמתין עם תוספת המלח עד לשלב שהמרק מבושל, ואז להוסיף בהדרגה ולפי הטעם.
שלב 6
60 דקות
מבשלים את המרק במשך 60 דקות. ניתן להכין את המרק מראש, הטעמים שלו רק יתחזקו עם ההמתנה.
שלב 7
0 דקות
להגשה: חותכים את הבאגט לפרוסות. מפזרים מעל מהגבינה, ואופים כמה דקות בתנור עד שהגבינה נמסה. יוצקים מרק לקערה, ומפזרים מעל את הבאגטים עם הגבינה.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
7
ממיסים בסיר גדול את החמאה יחד עם השמן, ומטגנים את הבצלים עד להשחמה.
שלב 2
מתוך
7
מוסיפים את השום, ומטגנים מעט.
שלב 3
מתוך
7
מוסיפים את הקמח, ומערבבים עד שכל הקמח עוטף את הבצלים.
שלב 4
מתוך
7
מערבבים את אבקת תיבול מרק הבצל בכוס מים, ומוסיפים לסיר.
שלב 5
מתוך
7
מוסיפים את יתר המים לסיר וכן את היין, הטימין, עלי הדפנה, המלח והפלפל. חשוב לא להמליח יתר על המידה - באבקת תיבול הבצל יש מלח. ניתן להמתין עם תוספת המלח עד לשלב שהמרק מבושל, ואז להוסיף בהדרגה ולפי הטעם.
שלב 6
מתוך
7
מבשלים את המרק במשך 60 דקות. ניתן להכין את המרק מראש, הטעמים שלו רק יתחזקו עם ההמתנה.
שלב 7
מתוך
7
להגשה: חותכים את הבאגט לפרוסות. מפזרים מעל מהגבינה, ואופים כמה דקות בתנור עד שהגבינה נמסה. יוצקים מרק לקערה, ומפזרים מעל את הבאגטים עם הגבינה.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות
3
j
julie
אני מבשל כך הרבה זמן, המתכון מאוד נצמד לקלאסיקה של המרק. גבינת גרוייר ובגטים כמו בפריז.
הערות 3