מחממים מעט שמן זית בסיר רחב, ושמים את החמאה ומחכים שתימס.
שלב 3
0 דקות
זורקים את כל טבעות הבצל פנימה ומערבבים. סוגרים את המכסה חלקית ומאדים את הבצל עד שנהיה שקוף. מתבלים לפי הטעם במלח, פלפל, וכף אבקת מרק בצל. ממלאים את הסיר בקומקום מים רותחים ונותנים להתבשל בערך 20 דקות . טועמים ומתקנים תיבול, אם יש צורך.
שלב 4
0 דקות
מומלץ כתוספת לקחת פרוסות לחם יבשות, להכניס לטוסטר ולחתוך לקוביות קטנות - כמו קרוטונים, רק יותר בריא :)
שלב 1
מתוך
4
מקלפים את הבצל. שוטפים היטב וחותכים לטבעות.
שלב 2
מתוך
4
מחממים מעט שמן זית בסיר רחב, ושמים את החמאה ומחכים שתימס.
שלב 3
מתוך
4
זורקים את כל טבעות הבצל פנימה ומערבבים. סוגרים את המכסה חלקית ומאדים את הבצל עד שנהיה שקוף. מתבלים לפי הטעם במלח, פלפל, וכף אבקת מרק בצל. ממלאים את הסיר בקומקום מים רותחים ונותנים להתבשל בערך 20 דקות . טועמים ומתקנים תיבול, אם יש צורך.
שלב 4
מתוך
4
מומלץ כתוספת לקחת פרוסות לחם יבשות, להכניס לטוסטר ולחתוך לקוביות קטנות - כמו קרוטונים, רק יותר בריא :)
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0