ממסים את החמאה במחבת גדולה וכבדה ומטגנים, תוך ערבוב, את הבצל, הגזר וגרגרי החרדל.
שלב 2
0 דקות
מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס, לפי הטעם. מטגנים עד שהבצל מזהיב קלות.
שלב 3
20 דקות
מוסיפים את הברוקולי והמים ומערבבים. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומכסים. מבשלים כ- 20 דקות, עד שהברוקולי מתרכך.
שלב 4
0 דקות
מעבדים למחית במעבד מזון ומעבירים למחבת גדולה אחרת. מוסיפים את מיץ הלימון ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. 1.מוסיפים את השמנת, ומבשלים על אש נמוכה מבלי להביא לרתיחה.
שלב 5
0 דקות
מגישים חם.
שלב 1
מתוך
5
ממסים את החמאה במחבת גדולה וכבדה ומטגנים, תוך ערבוב, את הבצל, הגזר וגרגרי החרדל.
שלב 2
מתוך
5
מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס, לפי הטעם. מטגנים עד שהבצל מזהיב קלות.
שלב 3
מתוך
5
מוסיפים את הברוקולי והמים ומערבבים. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומכסים. מבשלים כ- 20 דקות, עד שהברוקולי מתרכך.
שלב 4
מתוך
5
מעבדים למחית במעבד מזון ומעבירים למחבת גדולה אחרת. מוסיפים את מיץ הלימון ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. 1.מוסיפים את השמנת, ומבשלים על אש נמוכה מבלי להביא לרתיחה.
שלב 5
מתוך
5
מגישים חם.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0