בסיר רחב מחממים את השמן ומטגנים בו את הבצל, עד שהוא מתחיל לשנות את צבעו. מוסיפים את השום, בוחשים מעט ומוסיפים את העוף. מטגנים את העוף במשך שלוש דקות, מוסיפים שלושה רבעים מכמות הברוקולי, ואת ציר מרק העוף ומביאים לרתיחה.
שלב 2
20 דקות
מקטינים את האש ומבשלים 20 דקות נוספות.
שלב 3
0 דקות
בעזרת מיקסר יד מרסקים את כל תכולת המרק, עד שהוא הופך לעיסה חלקה למדי.
שלב 4
0 דקות
מחזירים לאש ומוסיפים את האורז ואת שארית הברוקולי.
שלב 5
0 דקות
מוסיפים את המלח, את הפלפל, מבשלים עשר דקות נוספות ומגישים.
שלב 1
מתוך
5
בסיר רחב מחממים את השמן ומטגנים בו את הבצל, עד שהוא מתחיל לשנות את צבעו. מוסיפים את השום, בוחשים מעט ומוסיפים את העוף. מטגנים את העוף במשך שלוש דקות, מוסיפים שלושה רבעים מכמות הברוקולי, ואת ציר מרק העוף ומביאים לרתיחה.
שלב 2
מתוך
5
מקטינים את האש ומבשלים 20 דקות נוספות.
שלב 3
מתוך
5
בעזרת מיקסר יד מרסקים את כל תכולת המרק, עד שהוא הופך לעיסה חלקה למדי.
שלב 4
מתוך
5
מחזירים לאש ומוסיפים את האורז ואת שארית הברוקולי.
שלב 5
מתוך
5
מוסיפים את המלח, את הפלפל, מבשלים עשר דקות נוספות ומגישים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0