המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מזהיבים את הבצל בשמן בסיר גדול.
בינתיים מפרקים את הברוקולי לתפרחות קטנות ושוטפים. את הגבעולים קולפים ואת תוכם קוצצים ושומרים.
מוסיפים לסיר את הברוקולי, הגבעולים הקצוצים, אבקת המרק והמים. מתבלים ומביאים לרתיחה.
מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים 20 דקות, עד שהברוקולי רך.
מרסקים למחית במעבד מזון ומחזירים לסיר.
טועמים ומתקנים תיבול. מבשלים בבעבוע עדין כ-10 דקות נוספות ומגישים.
אפשר להוסיף בעת ההגשה שקדי מרק, פתיתים, עשבי תיבול, קרוטונים, אפונה חלוטה או פלפל חריף קצוץ, לפי הטעם.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0