המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מכניסים לסיר את הסלרי, העגבנייה והבצלים ומאדים במשך 15 דקות על להבה גבוהה. לערבב במשך כל תהליך האידוי.
מוסיפים לתערובת את העדשים, החומוס, התבלינים, מוסיפים את הפטרוזיליה והכוסברה, ממלאים את הסיר במים לכיסוי כל החומרים.
מרתיחים את כל המרכיבים ומנמיכים את הלהבה. ממשיכים לבשל כ-120 דקות, מוסיפים את האיטריות עשר דקות לקראת הסוף.
מוסיפים את הלימון, מערבבים את הקמח בחצי כוס מים שופכים את הקמח והמים לסיר ומערבבים היטב שלא יווצרו גושים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0