המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים קלות את שיני השום והבצל עם שמן זית.
מוסיפים 2 ליטר מים ואת ציר הבקר ומביאים לרתיחה.
לאחר הרתיחה, מוסיפים את הבשר, צרור הכוסברה, צרור הפטרוזיליה והעגבניות ומביאים שוב לרתיחה.
לאחר שהמרק רתח בשנית מנמיכים את האש ומוסיפים את התבלינים: הכורכום, החוואייג', הכמון והכוסברה היבשה ומבשלים במשך 60 דקות .
לאחר מכן מוסיפים את תפוחי האדמה ו 1/2 ליטר מים נוספים ומבשלים כ 20 דקות .
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0