המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
ממלאים סיר במים עד מחציתו, מכסים ומבשלים בו את העצמות והבשר במשך שעה.
לאחר שהמרק מגיע לרתיחה ראשונה, מסירים מעליו את שכבת הקצף האפור, באמצעות כף ומוסיפים כוס מים.
רוחצים וחותכים את כל הירקות: את הכרוב, עגבניות, תפוחי האדמה, לפת ובצל חוצים לשניים. את הגזר חוצים לאורך, ואת הדלעת פורסים לפרוסות. מוסיפים אותם למרק הרותח. קוצצים את עשבי התיבול (כרפס, פטרוזיליה וכוסברה) ומוסיפים למרק, וגם את כנפי העוף, גרונות, מלח, כורכום וקינמון.
מכסים ומבשלים שעה נוספת על אש בינונית. מגישים על גבי צלחת קוסקוס ומעטרים אותו בירקות המבושלים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0