ממלאים סיר במים עד מחציתו, מכסים ומבשלים בו את העצמות והבשר במשך שעה.
שלב 2
0 דקות
לאחר שהמרק מגיע לרתיחה ראשונה, מסירים מעליו את שכבת הקצף האפור, באמצעות כף ומוסיפים כוס מים.
שלב 3
0 דקות
רוחצים וחותכים את כל הירקות: את הכרוב, עגבניות, תפוחי האדמה, לפת ובצל חוצים לשניים. את הגזר חוצים לאורך, ואת הדלעת פורסים לפרוסות. מוסיפים אותם למרק הרותח. קוצצים את עשבי התיבול (כרפס, פטרוזיליה וכוסברה) ומוסיפים למרק, וגם את כנפי העוף, גרונות, מלח, כורכום וקינמון.
שלב 4
0 דקות
מכסים ומבשלים שעה נוספת על אש בינונית. מגישים על גבי צלחת קוסקוס ומעטרים אותו בירקות המבושלים.
שלב 1
מתוך
4
ממלאים סיר במים עד מחציתו, מכסים ומבשלים בו את העצמות והבשר במשך שעה.
שלב 2
מתוך
4
לאחר שהמרק מגיע לרתיחה ראשונה, מסירים מעליו את שכבת הקצף האפור, באמצעות כף ומוסיפים כוס מים.
שלב 3
מתוך
4
רוחצים וחותכים את כל הירקות: את הכרוב, עגבניות, תפוחי האדמה, לפת ובצל חוצים לשניים. את הגזר חוצים לאורך, ואת הדלעת פורסים לפרוסות. מוסיפים אותם למרק הרותח. קוצצים את עשבי התיבול (כרפס, פטרוזיליה וכוסברה) ומוסיפים למרק, וגם את כנפי העוף, גרונות, מלח, כורכום וקינמון.
שלב 4
מתוך
4
מכסים ומבשלים שעה נוספת על אש בינונית. מגישים על גבי צלחת קוסקוס ומעטרים אותו בירקות המבושלים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0