המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
שמים את הבשר בסיר גדול, מכסים במים ומבשלים עם מעט מלח במשך כ-120 דקות עד שהבשר מתרכך.
מוציאים את הבשר וחותכים לחתיכות בגודל ביס (שנכנס לכף מרק).
מחזירים את הבשר לסיר, ומוסיפים את הגזר פרוס לעיגולים דקים, בצל פרוס וכרוב חתוך לרצועות או פיסות קטנות.
מוסיפים את הפלפל האנגלי, קורנית, פטרוזיליה קצוצה, שום ותיבלונים ומתבלים במלח, פלפל וכמון לפי הטעם.
מבשלים עוד כ-30 דקות, ומגישים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0