המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים קלות את הבשר עד לסגירתו, מוסיפים אליו את החומוס והמים. מרתיחים את המרק ומוציאים את הקצף שנוצר. מתבלים לפי הטעם במלח, פלפל וכורכום (לא להיבהל הכורכום בתחילה נותן צבע חזק ואח"כ הוא דוהה). מבשלים ומכינים בינתיים את הכופתאות.
הכנת הכופתאות: מערבבים את הבשר טחון עם האורז והתבלינים ועושים כופתאות גדולות (בגודל אגרוף של היד). עושים חור באמצע הכופתה, מכניסים פנימה חתיכה קטנה של מרגרינה וסוגרים.
זורקים את הכופתאות למרק הרותח, ומבשלים בערך 15 דקות עד שהן צפות.
מניחים את הסיר על הפלטה לכל הלילה (בערך 10 שעות) ולמחרת טעם גן עדן. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0