המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים את השמן בסיר גדול ורחב. מטגנים את הבצל עד להזהבה קלה.
מוסיפים את הסלרי, הגזר ורכז הרימונים, מבשלים כ-3 דקות.
מוסיפים את קוביות הבשר את הבשר וצורבים עד להשחמה.
ממשיכים לערבב ומוסיפים 3 כוסות מים רותחים ואת שאר התבלינים. מביאים לרתיחה.
מוסיפים את הכוסברה ומנמיכים לאש קטנה, מבשלים כ-100 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0