המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מזהיבים קלות את הבצל בחמאה.
מוסיפים מים ואבקת מרק ומביאים לרתיחה.
מוסיפים שמנת, מלח, פלפל לבן וכורכום ומערבבים היטב.
שומרים את המרק בביעבוע עדין ובוחשים לתוכו את הגבינה עד שהיא נמסה לגמרי. טועמים ומתקנים תיבול.
מגישים עם הרבה בצל ירוק קצוץ ועם לחם בצד.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0