המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
ממיסים בסיר מעל להבה נמוכה את החמאה ומטגנים את הבצל, עד שהוא נעשה שקוף.
מוסיפים קמח ומערבבים עד שמתקבלת עיסה חלקה. מקפידים לא להגיע לגוון זהוב.
מוסיפים את המים ואת הציר ומביאים לרתיחה.
מערבבים בקערה ביצים, יוגורט וגבינה. יוצקים לתוך המרק הרותח, מתבלים ומערבבים.
לפני ההגשה מוסיפים את עשבי התיבול, יוצקים לצלחות, מקשטים בפלפל שחור גרוס ובפפריקה ומגישים. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0