המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים בסיר את הבצלים בשמן עד לגוון שחום.
מוסיפים לסיר את הבשר ומשחימים קלות. בוזקים מעליו את הקמח ובוחשים.
בוזקים פנימה את הפפריקה, מוסיפים כוס מים, מכסים ומאדים מספר דקות.
מוסיפים לסיר רסק עגבניות ובוחשים. מוסיפים את יתרת המים בבחישה.
מוסיפים את השום, תפוחי האדמה, גזרים והעגבנייה, מתבלים במלח ומביאים לרתיחה. מוסיפים תיבול ועלי דפנה ומבשלים על אש נמוכה כ-90 דקות לפחות (תלוי באיכות הבשר).
מתבלים בטבסקו ומגישים מיד (ניתן גם לתבל ברוטב צ'ילי, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון).
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0